Vrei momentul tau de tihna? Te asteptam cu drag la noi, pentru tratamente corporale si tehnici de masaj traditionale. Indiferent ca alegi un masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare sau orice alt tip, garantat, vei primi linistea mult dorita.

Masajul terapeutic, de relaxare sau anticelulitic sunt doar cateva dintre tipurile de terapii pe care le oferim.
Pentru experiente unice de well being oferim impachetari corporale cu produse organice si tesaturi naturale.

Masaj relaxare

1 ora - 130 lei

Daca doresti un strop de tihna, sau mai multe, vino la Strop Concept – folosim doar produse organice romanesti Carless Beauty, ce contin uleiuri volatile si ingrediente naturale, fara substante de sinteza. Vei pleca cu o stare de bine completa si o piele profund hidratata.

Masaj terapeutic

1 ora - 130 lei

Mesajul terapeutic este ideal pentru ameliorarea sau corectarea unor afectiuni. In plus, datorita produselor organice romanesti Careless Beauty, pielea ta va fi profund hidratata si hranita. Bonus: alunga stresul si grijile, in mod garantat.

Masaj anticelulitic si impotriva starturilor vasculare

1 ora - 160 lei

Prin masajul anticelulitic, vom corecta anumite imperfectiuni ale pielii. Tehnica manuala impreuna cu principiile active din extractele vegetale iti vor oferi o serie de beneficii:
Stimuleaza circulatia sangelui,
Este redus surplusul de lichid din tesuturile afectate
Creste procesul de regenerare celulara
Sunt ameliorate vergeturile
Pielea este mai elastica si profund hidratata.

Terapie drenaj limfatic
1-2 ore - 150 lei/ora

Daca tii o cura de slabire sau detoxifiere, iti recomandam acest tip de masaj – drenajul limfatic curata organismul si micsoreaza circumferinta. Poti incerca aceasta terapie indiferent daca iti doresti sau nu sa slabesti, fiind recunoscuta pentru numeroasele sale beneficii: elimina toxinele din organism, combate retentia de apa, tonifica pielea, amelioreaza aspectul „coaja de portocala”, inlatura senzatia de picioare grele.