Tipurile de masaj si tratamente corporale Strop Beauty, reprezinta raspunsuri pentru toate nevoile clientilor nostri.

Masajul terapeutic, de relaxare sau anticelulitic sunt doar cateva dintre tipurile de terapii pe care le oferim.
Pentru experiente unice de well being oferim impachetari corporale cu produse organice si tesaturi naturale.

Masaj relaxare

1 ora - 160 lei

Masajul a devenit una dintre cele mai utilizate metode de relaxare, fiind un refugiu din stresul cotidian. Uleiurile volatile continute de produsele folosite in cadrul masajului aduc ca beneficii o stare de bine generalizata, iar pielea se bucura de o hidratare si o nutritie profunda.

Produsele folosite de Strop Beauty in terapiile de masaj corporal sunt produse organice romanesti, Careless Beauty, cu ingrediente naturale organice, fara substante de sinteza.

Masaj terapeutic

1 ora - 130 lei

Masajul terapeutic reprezinta o cale de actiune pentru ameliorarea sau chiar corectarea anumitor afectiuni. Deasemeni el are si o puternica rezonanta in eliminarea stresului cotidian. Datorita produselor aplicate in timpul terapiei, pielea va fi la finalul tratamentului hidratata si profund hranita.

Produsele folosite de Strop Beauty in terapiile de masaj corporal sunt produse organice romanesti, Careless Beauty, cu ingrediente naturale organice, fara substante de sinteza.

Masaj anticelulitic si impotriva starturilor vasculare

1 ora - 160 lei

Masajul anticelulitic are rolul de a corecta anumite imperfectiuni.  Datorită principiilor active din extractele vegetale regasite in produsele aplicate in timpul masajului, este stimulata circulația sangvină, se reduce surplusul de lichid din țesuturile afectate, este crescut procesul de regenerare celulară, se elimină vergeturile, se redă elasticitatea pielii și hidrateaza profund.

Terapie drenaj limfatic
1-2 ore - 150 lei/ora

Drenajul limfatic este un masaj gentil, bland, combinat cu usoare presiuni aplicate asupra ganglionilor limfatici. Beneficiile oferite de acest tip de terapie sunt: eliminarea toxinelor din organism, eliminarea retinerilor de apa, ceea ce ajuta la tonifierea pielii si ameliorarea aspectului de „coaja de portocala”. Drenajul limfatic asigura o curatare generala a organismului, ajuta la micsorarea circumferintelor, combate retentia de apa si senzatia de picioare grele. este recomandat in cadrul regimurilor de detoxifiere si slabire.